miercuri, 7 mai 2008

ANUNTUL OFICIAL

Pe data de 24 mai 2008, începând cu ora 9 a.m., se va desfăşura, la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, Concursul de Traduceri „Corneliu M. Popescu”, ediţia a VI-a.
Acesta este prima ediţie regională a concursului, care a avut, la primele 5 ediţii, caracter judeţean. Ediţia 2008 este inclusă în Calendarul Concursurilor Regionale al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, la pozitia 137 si se bucurã, si anul acesta, de sustinerea Ambasadei Frantei, a Inspectoratului Scolar Judeţean Vaslui, a CCD Vaslui si a Liceului Teoretic "Mihail Kogãlniceanu". Organizatorul principal, Asociatia Culturalã Europea, lanseazã pe aceastã cale profesorilor de limbi moderne şi liceenilor din clasele IX-XII, cât si elevilor de clasa a VIII-a din judetele Vaslui, Iasi, Neamt, Bacãu, Vrancea, Suceava, Brãila si Galati invitatia de a participa, pe data de 24 mai 2008, la una din sectiunile francezã (juniori/seniori), englezã (juniori/seniori), spaniolã (juniori/seniori) sau OLYFRAN (franceză multimedia) ale concursului.
Listele de participanţi se vor trimite, online, la adresa traduceri6@gmail.com sau la numerele de fax 0235312763 / 0235361854. Se vor menţiona numele elevilor participanţi, clasa, secţiunea din concurs si numele profesorului/profesorilor.
Informaţii actualizate se găsesc pe site-ul concursului
http://www.translationscontest.blogspot.com .
Se vor acorda importante premii în bani şi cărţi de valoare.
Elevii participanţi vor beneficia, în intervalul dintre probele concursului şi festivitatea de premiere, de un program cultural şi distractiv oferit în colaborare cu complexul Silver Mall Vaslui.
Profesorii conducători de grup de la instituţiile de învăţământ din afara oraşului Vaslui sunt rugaţi să contacteze telefonic organizatorul principal la telefon 0745263446 (dl Alexandru Mîţă) pentru detalii legate de decontarea cheltuielilor de drum şi/sau cazare şi masă.
Data-limită a înscrierilor este 20 mai 2008. Din motive tehnice, numărul maxim de participanţi cu care o instituţie se poate înscrie este de 10 pentru fiecare din secţiunile franceză, engleză şi spaniolă (deci maximum 30 per instituţie).
Secţiunea OLYFRAN desfăşurându-se online, nu necesită prezenţa la Vaslui, aşadar numărul de participanţi este NELIMITAT.

Organizatorii,

Asociaţia Culturală Europea
Prof Liteanu Mihaela – preşedinte
Prof Mîţă Alexandru – managerul concursului

Association OLYFRAN
Prof. dr. W. Clijsters
Universiteit Hasselt - Centrum Toegepaste Linguïstiek
Agoralaan - Gebouw D - Kamer B 66

Inspectoratul Scolar Judeţean Vaslui
Inspector General, prof Ciurariu Florin
Inspector, prof Mihnevici Landiana

Ambasada Franţei la Bucureşti/Serviciul Cultural
Laurent ATTAL
Attaché de coopération pour le français
Ambassade de France en Roumanie
Service de Coopération et d'Action Culturelle

Casa Corpului Didactic Vaslui
Director, prof Anton Veronica

Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui
Prof Dobre Angelica, Director

Niciun comentariu: