joi, 22 mai 2008

Nu uitati de sectiunea OLYFRAN!

http://www.olyfran.net/olyfran/
este adresa sectiunii Olyfran a Concursului de Traduceri "Corneliu M. Popescu" 2008!
Nu existã constrângeri de participare, în afara regulamentului care trebuie respectat pentru corecta înregistrare a rezultatului!
Puteti juca, în ziua de 24 mai 2008, între orele 00:00 - 24:00, de la orice calculator, de oricâte ori doriti, înregistrându-vâ rezultatele pe care le considerati cele mai mari! Reamintim cã preiile sunt identie ca valoare cu sectiunile francezã, englezã si spaniolã ale Concursului!

>>> Regulament OLYFRAN/Corneliu M. Popescu 2008<<<

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bonjour!
Profesorul care a supravegheat la sala in care am fost eu nu ne-au spus daca mai urmeaza ceva dupa proba scrisa (am fost la franceza), fapt pentru care am plecat acasa. Si acum vad pe site ca mai urma o proba orala. A mai fost intr-adevar?

Alexandru Mîtã spunea...

Domnisoara, instrumentele dvs de lucru ar fi trebuit sa fie: 1. regulamentul concursului (publicat pe site, adus la cunostinta profesorilor dvs din timp prin fax si mailuri) si 2. anunturile de la afizierul liceului, care indicau ora si sala desfasurarii probei orale la lb. franceza, pentru clasele a XI-a si a XII-a. Data viitoare cand mai participati la un concurs, verificati daca ati citit CU ATENTIE regulamentul!

Anonim spunea...

problema e ca nu a fost niciun afisier la mine in sc si nici n-am fost informata corect;)...
DE site-ul asta am aflat abia la concurs pt ca era trecut pe foaia cu subiecte...
c'est la vie...

Anonim spunea...

si-am luat nota bunishoara la scris...:((