vineri, 16 aprilie 2010

Breaking news 2010!

Comitetul de organizare a editiei 2010 s-a reunit, la Liceul Teoretic "Mihail Kogãlniceanu", dupã semnarea parteneriatului trilateral Asociatia Culturalã Europea - Liceul Teoretic "M. Kogãlniceanu" - Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui. Vã putem furniza astfel urmãtoarele informatii certe:
1. Concursul de Traduceri "Corneliu M. Popescu" din acest an va avea loc pe data de 15 mai 2010, la Liceul Teoretic "M. Kogãlniceanu" din Vaslui;
2. Nu va exista nici o taxã de înscriere;
3. Concursul va avea 3 sectiuni: limba englezã, limba francezã, limba spaniolã, cu douã categorii de vîrstã, Juniori (clasele a VIII-a - a IX-a - a X-a) si Seniori (clasele a XI-a si a XII-a);
4. Va exista doar proba scrisã, care va consta în traducere-retroversiune de text literar - fragment în prozã.
5. Partenerii media de anul acesta sînt TV Impact si portalul Vaslui-Online.info
6. Incepînd de sãptãmîna viitoare (de pe 18 aprilie, deci) veti primi comunicãri oficiale referitoare la înscrierile la Concurs, din partea ISJ-urilor partenere.
7. Puteti realiza înscrierile trimitînd un tabel cu numele elevilor, sectiunea la care participã si categoria de vîrstã, ca un COMMENT la acest articol ori pe mail la adresa multimedialmk@gmail.com sau la numãrul de fax 0335401045.
Succes!

Niciun comentariu: