miercuri, 25 mai 2016

Repartizarea pe săli la Concursul Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu” ediţia a XII-a, Vaslui, 28 mai 2016

   Proba scrisă a Concursului Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu” se va desfăşura la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu”, pe 28 mai 2016, începând cu ora 10:00. Participanţii sunt invitaţi în săli de la ora 9:30. La ora 12:00, pentru cei care s-au înscris, va începe proba online. Punem la dispoziţie un laborator de informatică al şcolii pentru cei care vor să susţină proba la faţa locului.
   In cele ce urmează, publicăm listele cu repartizările pe săli. Voluntarii de la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” vă vor ghida, pe tot parcursul zilei de concurs.
   Precizăm că elevii care nu se regăsesc pe liste vor avea la dispoziţi o sală suplimentară, sala 9, etaj 1. In timpul probei, nu se permite accesul cu telefoane mobile, dicţionare ori alte surse, indiferent de suport.
   Estimăm că festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 16:30-17:00, pe 28 mai 2016. Fiţi neapărat prezenţi la această festivitate!
   Mai multe informaţii actualizate: http://translationscontest.blogspot.com - site-ul concursului, pe site-ul proiectului KA2 "Comics in Teaching Languages" http://lang-platform.eu/bd sau pe Facebook -https://www.facebook.com/translationscontest/ 
   Mult succes!

Niciun comentariu: